Over Ons

Als moeder van een vrolijk trio, Laura (19), Olaf (17) en Lukas (13) heb ik iedere dag LOL. Hun babytijd is helaas voorbij, maar ik weet nog goed hoe bijzonder deze eerste tijd aanvoelde. Al die cadeautjes en lieve aandacht is hartverwarmend. Cadeautjes krijgen is altijd leuk, maar geven vinden ik nog veel leuker.
Ik zoek altijd naar iets speciaals, iets persoonlijks en als ik dat niet kan vinden, ga ik zelf aan de slag en de reacties zijn altijd groots. “Geweldig”, “Kun je dat ook voor mij maken?”, “Daar moet je wat mee doen”.
Jarenlang droomde ik van een eigen bedrijfje waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan en omdat 1 + 1 nog altijd twee is, is die droom nu geboren….

Tijdens mijn zwangerschappen had mijn baby in de buik al een naam. En bij mijn oudste dochter Laura was dat Poeke.
En Moeke…. dat is wel duidelijk…. dat ben ik!

Poeke en Moeke staat voor kraamcadeaus…. en meer. Ik blijf altijd op zoek naar mooie, lieve, leuke, originele en persoonlijke cadeautjes en in eigen atelier wordt ook nog het een en ander gebrouwen. Ieder cadeautje wordt mooi ingepakt, of het nou een heel pakket is of slechts een klein cadeautje, alles wordt met zorg behandeld. Ik probeer iedere wens om te zetten in een mooi cadeau, dus vraag gerust, want iedere vraag is een antwoord waard!